Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam? Zoek niet verder! Het event atelier is een knusse en sfeervolle vergaderlocatie voor groepen tot 25 personen. De locatie is uitgerust met alle moderne faciliteiten om jouw bijeenkomst tot een succes te maken! Van vergadering tot workshop, van teambuilding tot brainstormsessie.

Ligging

De vergaderlocatie aan de Van Speykstraat is direct gelegen in het bruisende hart van Rotterdam (een zijstraat van de Nieuwe Binnenweg, ter hoogte van het Vlaamsch Broodhuys) en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Op zo’n 10 minuten loopafstand vanaf Rotterdam CS en met tram- en metrohaltes om de hoek. Bovendien zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt, zodat je zonder zorgen met de auto kunt komen.

Opstelling & faciliteiten

De vergaderruimte is voorzien van comfortabele stoelen en tafels, zodat je met je team productief aan de slag kunt. De ruimte is flexibel in te delen. Wil je graag een klassieke vergaderopstelling? Geen probleem! Of liever de tafels aan de kant om in een kring de dag te starten? Wij zetten het voor je klaar! Daarnaast beschikt het event atelier over moderne audiovisuele apparatuur als een LCD scherm met bekabeling, een bluetoothbox en WiFi, maar ook over een flipover en oneindig veel post its zodat je zonder problemen jouw presentatie of brainstormsessie kunt geven.

Borrelen?

Na afloop van de bijeenkomst kun je genieten van de vele horecagelegenheden op loopafstand. Hier kun je gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Blijf je liever bij ons op locatie? Ook geen probleem! We hebben verschillende borrelarrangementen om te proosten op een succesvolle teamsessie!

Kortom, deze vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om en jouw vergadering of teamsessie tot een succes te maken!