vergaderlocatie rotterdam centrum
Vergaderlocatie Rotterdam Centrum: een sfeervolle ruimte voor jouw bijeenkomst! 
 

Ben je op zoek naar een inspirerende en sfeervolle vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam voor 2 tot 25 personen? Dan ben je bij het event atelier Rotterdam aan het juiste adres! Onze vergaderlocatie is gevestigd in een prachtig oud historisch winkelpand in hartje Rotterdam en biedt de ideale omgeving voor jouw bijeenkomst!

 

Centrale locatie

Onze vergaderlocatie is gelegen in het hart van Rotterdam (een zijstraat van de Nieuwe Binnenweg ter hoogte van het Vlaamsch Broodhuys) en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Bovendien bevinden zich talloze restaurants, cafés en winkels op loopafstand, waardoor je tijdens of na afloop van de bijeenkomst direct kunt genieten van alles wat Rotterdam te bieden heeft.

SFEERVOLLE RUIMTE

Onze vergaderlocatie is ingericht in een sfeervolle en rustgevende stijl, wat zorgt voor de ideale omgeving om te vergaderen. Dus niet de standaard vergadering onder een systeemplafond in een sfeerloze hotelketen maar juist een kleinschalige inspirerende sessie in een groene en moderne ruimte! Het event atelier is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, wifi en alle benodigde faciliteiten om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Grote plus: er is lekker veel daglicht en zijn er openslaande deuren naar onze mini-buitenplaats om tussendoor even een frisse neus te halen!

 

CAPACITEIT EN OPSTELLING

Onze vergaderlocatie biedt plaats aan zo’n 25 personen en kan worden opgesteld in verschillende formaties, zoals een U-vorm, cirkelopstelling met tafels aan de kant, de theateropstelling of de klassieke boardroomopstelling. Onze ruimte is flexibel en geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten.

 
vergaderlocatie rotterdam centrum
vergaderlocatie rotterdam centrum
CATERING

Koffie, thee en (healthy) snacks zitten tot 10 personen in de locatiehuur inbegrepen. Wil je tijdens de bijeenkomst een verzorgde lunch? Geen probleem! En naast een variëteit aan luchopties bieden we ook ontbijt, borrel en diner aan. Er zit genoeg in de omgeving dus we denken graag met je mee! Uiteraard houden we rekening met dieetwensen en allergieën.

RESERVEREN

Wil je onze vergaderlocatie reserveren voor jouw bijeenkomst? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden en beschikbaarheid met je!

TOT SNEL?!

Onze vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam biedt de ideale omgeving voor jouw bijeenkomst. Met een centrale locatie, sfeervolle & flexibele ruimte en de mogelijkheid tot catering, zorgen wij ervoor dat jouw bijeenkomst een succes wordt! Vraag een vrijblijvende offerte op of neem vandaag nog contact met ons op! Tot snel?!